Expert grafische projecten

Watjeziet creëert, organiseert en realiseert alles wat je ziet. Het gaat om wat je ziet. Watjeziet helpt je daarbij. Wij zijn expert in grote grafische projecten waarbij beeld wordt gebruikt. Paul Heemskerk en Arent Maring zijn Watjeziet. Wij zijn nauw betrokken bij het bedenken, meedenken en uitvoeren van visuele projecten. Voor groot formaat prints kennen wij de mogelijkheden van de traditionele en van de nieuwste technieken en materialen.

 

Realistisch

We zijn helder over wat wel en wat niet kan. Wat je nodig hebt. Wat iets gaat kosten. Of hoe lang iets duurt. Zonodig sturen we bij. We zijn realistisch maar altijd op een prettige manier. Elk project pakken we met onze enthousiaste stijl van werken op. Wij hebben plezier in ons werk en dat stralen we uit: professioneel met een open en heldere communicatie. Watjeziet is een prettige partner die jou ontzorgt in het realiseren en organiseren van je grafische projecten.

Bel ons als je vragen hebt

Wil je op een idee gebracht worden? Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Of wil je kennismaken? Neem dan contact met ons op:

 

Paul Heemskerk 06-51 50 43 65 en Arent Maring 06-41 24 29 37

Onafhankelijk

Wij hebben een ruim netwerk van professionals op grafisch gebied opgebouwd.
Wij bekijken welke oplossing voor jou het beste is. Wij bedenken regelmatig nieuwe combinaties van materiaal en printtechniek. We zijn en blijven een onafhankelijke partner en deskundige op het gebied van visuele projecten. We weten wat er wel en niet mogelijk is. Ons advies is gedegen, eerlijk en altijd goed onderbouwd.

 

Flexibel

Bij ons kun je een deel of het hele proces onderbrengen. Watjeziet levert wat je nodig hebt. Of dat alleen een groot formaat print voor een tentoonstelling of een logo voor je winkel is. Onze projecten gaan van huisstijldrukwerk tot de inrichting van een tentoonstelling, het ontwikkelen van websites tot het restylen van een complete winkel of showroom. Ook het up to date houden van je visuals en je artwork kun je aan ons uitbesteden. Wat je maar wilt, daar zijn we flexibel in.

 
 
faders